Hollywood24. juni 2008

Tommy Lee: Dropper kød for Pamelas skyld

Den 45-årige musiker er blevet vegetar for at vinde sin eks-kone tilbage - og det virker
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/tommyleevegetar2-jpg.jpg

Pamela Anderson og Tommy Lee er sammen igen - for gud ved hvilken gang - og parret har tilsyneladende aldrig været lykkeligere. Det er der specielt én grund til.

45-årige Tommy Lee er overbevist om, at det, at han har vendt ryggen til kød, var den afgørende faktor for, at parret igen fandt sammen.

Hans 40-årige ekskone er som bekendt selv vegetar og dedikeret dyrerettighedsforkæmper.

- Jeg besluttede for nylig at blive vegetar og dette er min fjerde uge. Jeg var klar til at prøve alt, jeg ikke havde prøvet før, siger Tommy Lee om kampen om at vinde sin store kærlighed tilbage.

Tommy og Pamela giftede sig i 1995, men allerede et år efter gik de fra hinanden første gang. Siden har de splittet op og fundet sammen et utal af gange. Trods de mange split, har de altid formået at bevare deres tætte bånd af hensyn til sønnerne Brandon og Dylan, der nu er henholdsvis 12 og 10 år.

I det årti, der er gået siden Tommy og Pammy blev skilt første gang, har Pamela formået at gifte sig hele to gange. En gang med Kid Rock og senest med Rick Salomon - begge ægteskaber holdt dog kun et par måneder.

Sponsoreret indhold