Tom Cruise: Paranoid

"Mission: Impossible"-stjernen er efter sigende så bekymret for sikkerheden omkring sin kone Katie Holmes og sine tre børn, at han har fået udstyret hele sin samling af køretøjer med det bedste af det bedste sikkerhedsudstyr.

- Det lyder, som om Tom har taget en scene ud af en af sine egne actionfilm. A-navne ved, at de ikke kan være for forsigtige. Toms biler ser helt normale ud, men i virkeligheden er de mere som armerede tanks. Han elsker virkelig sine biler, og han har råd til det allerbedste, siger en kilde tæt på stjernen.

Skuespilleren har også bombesikret sine biler, ligesom hans chauffører er blevet trænet i selvforsvar. Alligevel foretrækker 45-årige Cruise selv at sidde bag rattet, når den lille familie, som tæller hans toårige datter Suri og to adopterede børn, Connor og Isabella, som han fik sammen med sin ekskone Nicole Kidman, skal fragtes rundt.

- Tom er en bil-nørd. Han har praktisk talt både hverdagsbiler, gamle klassiske samlerbiler og superhurtige sportsbiler som f.eks. Porsche 911 Turbo. Han elsker selvfølgelig hvert minut bag rattet, men han er ikke dum, og han har ikke tænkt sig at tage nogen chancer, når han kører, siger kilden til In Touch Weekly Magazine.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close