Tom Cruise på sexklub

Selveste Tom Cruise var på frække visitter på sin fødselsdag.

Selveste Tom Cruise var på frække visitter på sin fødselsdag.

Foto: All Over

Tom Cruise havde egentlig regnet med, at de skulle fejre kollegaen Matt Damons fødselsdag med en lækker middag. Men skuespillerinden Emily Blunt havde andre, og mere lumre, planer for aftenen.

Sammen med sin mand John Krazinski inviterede hun nemlig Cruise med på den legendariske natklub i London "The Box" for at give Matt Damon en fødselsdag, han sent vil glemme. Det skriver Female First.

LÆS OGSÅ: Snyd! Dansk pige fik kys af selveste Johnny Depp

Emily Blunt, der lige nu spiller sammen med Tom Cruise i den kommende science fiction film "Edge of tomorrow", indrømmer, at ideen kom fra hendes mand.

- Det var den klamme Matt Damons fødselsdagsfest. John, min mand, ville gøre noget helt skørt for ham, fortæller hun til den amerikanske talkshowvært Jimmy Kimmel.

- Tom elsker Matt, og Tom ville gerne komme. Han troede bare, der var tale om en dejlig, civiliseret middag, fortæller Emily Blunt, som derfor fluks sendte sin gode kollega en mail for at fortælle, hvad der var i vente.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp og Vanessa Paradis går fra hinanden

Men den advarsel fik ikke Mission Impossible-skuespilleren på andre tanker. Tværtimod.

Cruise var helt frisk på at mødes med de andre på den berygtede natklub, fortæller Emily.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp forlovet med ung skuespiller

- Da han svarede på min mail, skrev han "Jesus! Nå, men bare sørg for at I ikke lader mig gå alene derfra". Og det gjorde vi ikke, forsikrer den unge skuespillerinde.


Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close