Yes! Tom Cruise klar til ”Top Gun 2”

Den nu 53-årige Tom Cruise er frisk på at gentage sin rolle som Maverick i en fortsættelse til \

Den nu 53-årige Tom Cruise er frisk på at gentage sin rolle som Maverick i en fortsættelse til "Top Gun" (Arkivfoto: AOP)

Foto: All Over Press

”Top Gun” med karakteren Maverick i hovedrollen fangede drenge i alle aldre i sit actionprægede univers i den amerikanske flåde og jagerfly - nu får opfølgeren måske sin største stjerne med ombord.

Så hvis du har siddet siden 1986, hvor den første ”Top Gun” havde premiere, og ventet på den næste film, så har du formentlig allerede hørt, at produktionen på den næste film er i gang. Men endnu bedre er nok nyheden om, at Tom Cruise kunne være klar på at gentage rollen som helten Maverick.

Det skriver stuff.co.nz.

- Det kunne være sjovt, jeg gad godt at komme tilbage i de jetfly, forklarede actionhelten til Reuters ved en filmpremiere i London forleden dag.

MEN... Cruise har dog et krav til udførslen af filmen, hvis han skal hoppe med på båden om at lave efterfølgeren til actionbraget. Moderne teknologi må nemlig ikke komme i vejen for den ægte vare.

- Det skal gøres praktisk. Jeg gider ikke nogle CGI-jetfly. Jeg vil filme den, som vi gjorde med den første, siger Tom Cruise til Reuters.

Endnu er ”Top Gun 2” ikke nået særligt langt i produktionen, så det er umuligt at sige, hvornår filmen eventuelt kunne få premiere. Men mon ikke vi skal vente nogle år på at se den i biffen?

Hvis du ikke kan få nok af Cruise, er han snart aktuel i en anden actionfilm, nemlig ”Mission: Impossible – Rogue Nation”, som kommer i biograferne herhjemme den 30. juli.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close