Hollywood 17. december 2008

Tom Cruise: Ikke mere scientology

Skuespilleren har lovet højt og helligt, at det er slut med konstant at kæfte op om sin religiøse overbevisning
Tom Cruise er færdig med at tale om scientology i forbindelse med promoveringen af sine film
Tom Cruise er færdig med at tale om scientology i forbindelse med promoveringen af sine film
Foto: All Over

Den 48-årige skuespiller er ved at have lært, at folk ikke gider høre hans lovprisninger omkring scientology, som han har været tilhænger af i over 20 år og snakket om, hver gang han fik chancen, siden tidligt i 90'erne.

Nu bedyrer han, at det er slut med at nævne troen, i hvert fald når han promoverer sine film.

- Jeg er her for at underholde folk. Det er den, jeg er og det, jeg gerne vil, sagde Tom Cruise for nylig i "The Today Show" .

- Jeg har været scientolog i 25 år, men jeg synes, det hører til et andet sted og et andet tidspunkt at komme ind på det. Tingene kan blive misforstået og fordrejet. Folk tænder for fjernsynet for at høre om min film, og det er det, jeg er her for at tale om, sagde skuespilleren bestemt.

Fortryder sine udtalelser om scientology

Der var bestemt kommet andre boller på suppen siden sidste gang, han besøgte talkshowet i 2005. En optræden, der rev 10.000 klager med sig, fordi folk mente, han opførte sig højrøvet og ufølsomt.

Det har den 48-årige skuespiller tænkt meget over, og sidenhen har han fortrudt sine udtalelser.

- Jeg tog hjem og kiggede det igennem, og det var interessant ... Det, jeg havde fået sagt, var ikke lige det, der var min intension. Da jeg så mig selv, tænkte jeg "mand, det virkede som arrogance", fortæller Tom Cruise om sit sidste besøg, hvor snakken gik om scientology.

- Det var en af de oplevelser, hvor man tænker "okay, det kunne jeg bestemt have håndteret bedre". Jeg fik slet ikke sagt tingene på den måde, jeg havde tænkt mig at sige dem. Jeg var slet ikke mig selv, fortalte Tom Cruise.

Sponsoreret indhold