Hollywood7. januar 2008

TOM CRUISE: IKKE FAR TIL SURI

Den velansete forfatter og journalist Andrew Morton afslører i en biografi bl.a., at skuespilleren ikke er biologisk far til sin etårige datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/cruiseikkefardem-jpg.jpg

Andrew Morton, der tidligere har lavet bestseller-biografier om prinsesse Diana og Monica Lewinsky, udkommer snart med endnu en opsigtsvækkende biografi. Denne gang har han kastet sig over Tom Cruise, hvor han primært prøver at udrede skuespillerens forhold og forbindelse til scientology-kirken.

Det er ikke uinteressant læsning. Forfatteren hævder bl.a. at Tom Cruise ikke er far til sin etårige datter Suri. Hun skulle derimod være resultatet af grundlæggeren Ron Hubbards frosne sæd.

Ligesom han hævder, at skuespillerens liv er så styret af Scientology, at dens leder David Miscavige var med Tom Cruise og Katie Holmes på bryllupsrejse på Maldiverne i 2006.

Det skulle angiveligt også være Scientologys værk, at han i 2001 lod sig skille fra Nicole Kidman. Kirken krævede tilsyneladende en skilsmisse, fordi fruen ikke ville slippe sine bånd til den katolske kirke.

- Der er tale om en stor bunke løgne. Bogen hævder, at Scientology på sin vis styrer hans karriere. Jeg har repræsenteret ham i 20 år, og jeg har aldrig diskuteret hans forbindelser med David Miscavige. Den er dårligt researchet, dårligt skrevet og handler ikke om Tom Cruise, men er et angreb på Scientology, siger Bert Fields, der er Tom Cruises advokat og nære ven.

Det forlyder, at Scientologys advokater allerede er i gang med at udarbejde et millionkrav mod forlaget.

Sponsoreret indhold