Ny boller på suppen: Tom Cruise fester løs

Katie Holmes: Flot fødselar

NEW YORK CITY/SE og HØR: Det var en helt ny Tom Cruise, Nashville i weekenden fik at se.

Normalt er Cruise, 53, ikke en type, der bevæger sig ud og mænger sig med befolkningen. I både Hollywood og New York holder han sig i skjul, og bliver nærmest kun set hoppe ind og ud af store Cadillac Escalade-biler med tonede ruder. Men da han fejrede Fourth of July i Nashville, Tennesse forleden var det nærmest som at se en helt anden mand. Og den mand var helt nede på jorden.

Han festede på stedet Acme Feed and Seeds roof-top teresse midt i USAs country-music hovedstad, og han tyllede champagne og stillede op til selfies med helt almindelig mennesker - navnligt piger, skriver TMZ.

Han glemte også L.A.s strenge diæt-regler, og smaskede sig igennem mini-burgers og tacos i løbet af aftenen.

Siden skilsmissen fra Katie Holmes er det ikke meget, man har hørt til Cruise. Men det virker trods alt som om, at han er klar til at møde en ny kvinde.

I torsdags kunne Star Magazine også fortælle, at Tom stille og roligt er på vej ud af den kontroversielle trosretning Scientologi. Mange mener, at hans besættelse af religionen var grunden til, at Katie Holmes skred fra ham. 

En kilde siger til Star, at Tom vil forlade Scientologi på grund af datteren Suri.

Avisen New York Posts Media City klumme skriver dog mandag, at det blot er et PR stunt fra Katies side for at påvirke Tom til at forlade religionen. Media City tror ikke på Stars historie.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close