Hollywood9. januar 2016

Skræmmer livet af alle: Tør du se denne trailer?

Traileren for den kommende gyserfilm ’The Conjuring 2’ er netop blevet frigivet – og den har allerede skræmt livet af tusinder. Se den her – hvis du da tør
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/conjuring3.jpg
 (Foto: YouTube)

Er du én af dem, der ville falde død om, hvis du skulle se en gyserfilm? Og er du én af dem, der ville få hjertestop blot ved tanken om at se en uhyggelig trailer?

Ja, så skal du ikke læse (og se) videre her.

https://imgix.seoghoer.dk/conjuring_2.jpg
 (Foto: YouTube)

Ihh, et hyggeligt telt! Eller... øh... måske ikke.

For nylig udkom nemlig traileren for den kommende gyserfilm ’The Conjuring 2’ (på dansk ’Nattens Dæmoner’), og vi kan roligt afsløre, at den ikke er for sarte sjæle.

’The Conjuring 2’ handler om de to passionerede paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren, der rejser til London for at hjælpe en enlig mor med at undersøge, hvad der foregår i det hus, hvor hun bor sammen med sine fire børn.

Og du kan nok allerede regne ud, at huset ikke er det mest behagelige – det er nemlig hjemsøgt af onde ånder, der bestemt ikke har i sinde at lade husfreden herske. Du kan se traileren for filmen nederst i denne artikel.

’The Conjuring 2’ er efterfølgeren til den første film, der udkom i 2013.

Begge film bygger faktisk på den sande historie om Ed og Lorraine Warren. I deres karriere undersøgte de 10.000 tilfælde af mulige paranormale begivenheder, og mødte ifølge dem selv det mest rædselsfulde tilfælde i Perron-familiens hus - det var netop denne familie, som første film 'The Conjuring' omhandlede. Dog virker det til, at anden film heller ikke er for sarte sjæle.

’The Conjuring 2’ får formentligt dansk premiere til november. Indtil da kan du jo hygge dig med traileren for filmen… hvis du da tør!

Sponsoreret indhold