Titanic-stjerne føder en søn

Foto: Photoshot/All Over Press / Kilde: PhotoshotDen Oscar-vindende skuespillerinde Kate Winslet har født en lille dreng den 7. december på et hospital i Sussex. Det bekræfter hendes talskvinde overfor avisen Daily Mail.

- Kate fik sin lille søn lørdag på et NHS-hospital," siger talskvinden og tilføjer, at Winslet og hendes mand er overlykkelige og både mor og barn har det godt.

Leonardo DiCaprio: Giver guldring til Kate Winslet

Barnet bliver det tredje for Winslet, da hun allerede har to børn fra tidligere ægteskaber, men det er første barn for hendes mand Ned Rocknroll, som tidligere blot hed Ned Abel Smith.

Winslet har tidligere kommenteret sin mands usædvanlige navn, fordi hun ikke ville tage en navneforandring, da parret blev gift. Dengang sagde stjernen, at hun ikke havde tænkt sig at skifte efternavn under alle omstændigheder.
- Jeg vil aldrig ændre mit efternavn til Rocknroll. Jeg har aldrig ændret mit navn, så jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle gøre det nu, sagde Titanic-stjernen ifølge Daily Mail.

Den er endnu uvist om det lille, nye familiemedlem skal bære sin fars navn, men noget kunne pege i retning af et mere almindeligt efternavn, da Winslets talskvinde omtaler den lille nyfødte som "Winslet-drengen" overfor pressen.

Kate Winslet struttede og strålede som gravid. Se selv herkate winslet and ned rocknroll
Kate Winslet og kæresten Ned Rocknroll (Foto: All Over)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close