Hollywood24. december 2013

Timberlake viser alle sine talenter i ny film

Justin Timberlake folder sig ud
Justin Timberlake kunne ikke holde tårerne tilbage. Foto: All Over
Justin Timberlake kunne ikke holde tårerne tilbage. Foto: All Over
 Foto: All Over Press / Kilde: 6_bwpm / Fotograf: KVS, PacificCoastNews.com


Når man både har en sang- og en skuespilkarriere, må man tit vælge det ene frem for det andet i en periode.
Men popsangeren Justin Timberlake får nu lov til at kombinere sine to talenter i en birolle i filmen "Inside Llewyn Davis". En film som er instrueret af de populære og prisvindende Coen-brødre.

Desuden har Justin Timberlake i samarbejde med produceren T Bone Burnett produceret nogle af filmens mindeværdige sange, ligesom han også har været med til at forme filmens mest uforglemmelige og komiske sang "Please Mr. Kennedy". Det skriver billboard.com.


Justin Timberlake: Gakker ud med gevir. Se billedet her

- Det er første gang, jeg får lov til at gøre så mange af de ting, jeg elsker at lave på samme tid, har Justin Timberlake tidligere sagt i et interview.
- Det vil altid være et mål for mig at få lov til at skrive, synge og spille skuespil på samme tid, siger han.

For multitalentet er Coen-filmen en sjælden chance for at kombinere de talenter, som han ellers hidtil har holdt adskilt.
Selvom folkemusikken er en noget anderledes genre end eksempelvis Justin Timberlakes "Suit and Tie"-album, så har produceren T Bone Burnett kun rosende ord til den dygtige stjerne.

- Han er jo normalt en R&B-sanger. Men han har en smuk stemme og klang. Han kan synge hvad som helst, siger T Bone Burnett.
Filmen "Inside Llewyn Davis" foregår i 1961 og handler om en folke-rockmusiker, spillet af Oscar Isaac, der kæmper for at slå igennem i New York.

Justin Timberlake spiller hans muntre ven, som tager alting lidt mere med ro.

Timberlake: Jeg er ikke cool

Filmen har dansk premiere 6. februar 2014.

Sponsoreret indhold