Timberlake undgår efterforskning efter valgselfie

Foto: All Over Press

En selfie taget af sangeren Justin Timberlake har skabt en hel del forvirring i staten Tennessee i USA.

Superstjernen opfordrede mandag sine følgere til at afgive deres stemme, inden det den 8. november afgøres, hvem der bliver den næste præsident i USA.

På det sociale medie Instagram delte "Cry Me a River"-sangeren derfor et billede af sig selv ved stemmeboksen i et stemmelokale i staten Tennessee, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det har efterfølgende givet anledning til noget af et postyr. En lov, der trådte i kraft i staten tidligere i år, forbyder nemlig vælgerne at tage billeder indenfor i stemmelokalerne.

Først meddelte myndighederne i Tennessee, at sagen var i gang med at blive efterforsket, men nu tyder det på, at "Sexy Back"-sangeren slipper for ballade i denne omgang.

Tirsdag afviste statsadvokaten nemlig, at politiet skulle være i gang med en efterforskning i forbindelse med sangstjernens valgselfie.

- Meddelelsen fra tidligere angående Justin Timberlake og en efterforskning var ukorrekt, og den var sendt ud uden mit vidende, siger Amy Weirich fra statsadvokaten.

- Ingen i vores afdeling er i øjeblikket ved at efterforske denne sag, og vi vil heller ikke bruge vores begrænsede ressourcer på at gøre det, fortsætter hun ifølge Reuters.

Den 35-årige sanger bor til daglig i Los Angeles, men ifølge nyhedsbureauet skrev han til sit Instagram-billede, at han var fløjet hele vejen fra Californien til hjembyen Memphis i staten Tennessee for at afgive sin stemme tidligt.

Sangeren har siden slettet billedet fra det sociale medie, og han har ikke selv ønsket at kommentere sagen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close