Hollywood2. marts 2018

Daniel Craig fylder 50 år: Tillykke mr. Bond

Den populære udgave af 007, Daniel Craig, runder i dag et skarpt hjørne og tager en tørn mere i hendes majestæts tjeneste.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/daniel_craig.jpg
 (Foto: All Over Press)

Jeg ville hellere skære mine håndled over end vende tilbage som James Bond, fortalte en udkørt Daniel Craig efter den seneste film i rækken med navnet ”Spectre”.

Men med et halvt århundrede på bagen er kræfterne vendt tilbage til den populære James Bond, som påtager sig rollen en femte – og formentlig sidste – gang.

Han virkede ellers stålfast i sin afvisning, men lidt tid – og uden tvivl masser af penge – har fået Daniel Craig på andre tanker.

– Jeg ønsker bare at forlade det helt på toppen. Jeg kan næsten ikke vente, siger han om den 25. udgave af James Bond-imperiet, som får premiere i 2019.

Rygtebørsen fortæller da også, at producenterne bag James Bond måtte grave ekstremt dybt i lommerne for at overtale skuespilleren til igen at optræde som hemmelig agent i en alder af 50.

900 millioner kr. skulle efter sigende stå klar efter de sidste optagelser.

Privat har Daniel Craig en datter fra ægteskabet med Fiona Loudon i starten af 90’erne, men i dag danner han par med skuespillerkollegaen Rachel Weisz, som han giftede sig med i 2011.

Og hvis nogen prøver at lave om på den konstellation, går James Bond i aktion med det samme, har han tidligere fortalt til BBC.

– Jeg spiller en hård fyr, men sådan er jeg ikke. Jeg har altid været god til at undgå slåskampe, men hvis nogen kigger på min kæreste på den forkerte måde, kan det få mig helt op at køre. Jeg bliver stadig jaloux. Jeg var engang på en bar i Frankrig, og der var en fyr, som nev min kæreste i røven, og jeg fløj gennem rummet og løftede fyren op, fortæller den aldrende James Bond, som altså ikke er bange for at vise bøfferne frem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/30.3253560.jpg
 Foto: All Over

Daniel Craig og Rachel Weisz mødtes under optagelserne til filmen "Dream House" i 2010 og blev hurtigt kærester. De blev gift ved en privat ceremoni i 2011. De er stadig sammen den dag i dag. (Foto: All Over Press)

Den ekstreme succes siden ”Casino Royale” i 2006 kom på et tørt sted.

For i små 20 år måtte han tage til takke med småroller – blandt andet i TV-dramaet ”Copenhagen”, som handlede om Niels Bohr.

Det er dog ikke kun på det store lærred, at den veltrænede brite rydder op blandt ”bad guys”.

I 2015 blev Daniel Craig FN’s første globale talsmand for udrydningen af miner i den tredje verden.

– Jeg er beæret over at påtage mig denne rolle, og jeg påtager mig ydmygt chancen for at arbejde sammen med mennesker, der dagligt sætter deres liv på spil for at sikre, at almindelige mennesker kan leve almindelige liv, sagde Daniel Craig i forbindelse med udnævnelsen ifølge BBC om sin licens til at redde liv.

Se flere billeder af Daniel Craig i galleriet herunder:

Daniel Craig - billeder af ham på rød løber og fra James Bond

Sponsoreret indhold