Hollywood1. juni 2015

TILLYKKE! Kim Kardashian er gravid igen

I nye episoder af ”Keeping It Up With The Kardashians” afsløres de gode nyheder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_kanye_web1_aop_0.jpg
 All Over Press

Kim Kardashian og Kanye West skal til at overveje, om de måske skal stikke South West eller East West.

Hollywood-parret blev 15. juni 2013 forældre til datteren North West, og ifølge en program-teaser for den kommende episode af reality-serien "Keeping It Up With The Kardashians" venter den 34-årige tv-personlighed og den 37-årige rapper nu barn nummer to.

I klippet siger Kim Kardashian til sin lillesøster Khloé, at hun endelig er blevet gravid.

- Jeg har lige fået blodprøven tilbage, og jeg er gravid, lyder det begejstret fra reality-superstjernen.

Den vordende mor til snart to har ellers haft svært ved at blive gravid igen, har hun givet udtryk for i den længekørende serie, og hun har gennemgået alt fra psykoterapi til fertilitetsbehandlinger for at optimere undfangelsen.

- Vi prøver. Vi prøver hver eneste dag, og man kan ikke prøve hårdere, end vi gør. Kanye siger hele tiden, at det at lave baby nummer to ikke er lige så sjovt som den første.

[node:aller-related-content]

Kardashian har været gennem adskillige fertilitetsundersøgelser og beskrevet, hvordan hun og West "dyrkede sex 500 gange om dagen" uden bingo.

- Jeg er på en mission for at blive gravid. Jeg vil så gerne give North nogle søskende.

Det fremgår ikke, hvornår den lille ny realitystjerne præcis kommer til verden, men det bliver formentligt i slutningen af året.

Den kommende West får en kæmpestor familie, da Kim Kardashian har tre helsøskende, to halvsøskende og fire stedsøskende.

Derudover skal familien finde ud af, om Kardashians tidligere stedfar, Bruce Jenner, bliver morfar eller mormor. Han bekendtgjorde tilbage i april, at han identificerer sig mere som kvinde end som mand.

Kim Kardashian og Kanye West har været venner gennem mange år, men blev først kærester 2012. Den 24. maj 2014 giftede parret sig i den italienske by Firenze ved et storstilet bryllup, der blev fejret en uge op til den store dag.

Se teaseren, hvor Kim Kardashian fortæller, at hun er gravid

Congrats to Kim and Kanye on expecting their second child!!!

En video slået op af TeamKanyeDaily (@teamkanyedaily) den

31. Maj 2015 kl. 7:06 PDT

Sponsoreret indhold