Tila Tequila: For farlig og fræk til TV

Tila har aldrig været bange for at vise sig fra sine smukkeste sider

Tila har aldrig været bange for at vise sig fra sine smukkeste sider

Foto: All Over

Hun svælger nærmest i skandaler. MTV-værten Tila Tequila.

Så i og for sig var det ganske naturligt, da hun sagde ja til at udstille sig selv og sine narkoproblemer i amerikanernes nok mest grænseoverskridende reality-program nogensinde, "Celebrity Rehab" - kendte på afvænning. Optagelserne går i gang i disse dage.Men "Celebrity Rehab" bliver uden Tila Tequila.

Det bekræfter hendes manager over for gossip-sitet RadarOnline.

Producenterne på "Celebrity Rehab" var stærkt utilfredse med, at den medicin-misbrugende Tila for nogle uger siden lagde blodige billeder af sin egen arm ud på sin hjemmeside.Hvorfor hun gjorde det, er der ingen forklaring på, men fans blev så bekymrede, at de ringede alarm og TV-værten blev efterfølgende indlagt på hospitalet.

Tila Tequila, der er kendt for at nyde at flashe både på nettet og ved enhver given festlig lejlighed, har senere stolt vist sine cutting-sår på underarmen frem for paparazierne.Hendes narko-problemer blev allermest tydelig, da hun tidligere på året i tydelig påvirket tilstand meddelte i en video på nettet, at hun og millionær-arvingen Casey Johnson skulle giftes. Johnson døde på tragisk vis kort efter - kun 30 år gammel.

Læs også: Tila Tequila: Min hustru er død

Tila har aldrig indrømmet sin narkomani, men har fortalt, at hun er afhængig af receptpligtig medicin. Det ville hun gerne afvænnes for.Men det bliver der ikke noget af nu. I alle tilfælde ikke direkte på TV.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close