Hollywood5. januar 2010

Tiger Woods: Nøgen med jern på

Se Annie Leibovitz' billede fra Vanity Fair, hvor golfetteren optræder som machorå baggårdspuma
I det kommende nummer af Vanity Fair, kan Tiger ses, som kun fruen og de mange elskerinder kender ham
I det kommende nummer af Vanity Fair, kan Tiger ses, som kun fruen og de mange elskerinder kender ham
 Foto: Faximile

Tiger Woods er pumpet godt op. Løfter jern og har en latterlig lille strikhue på, så han ligner de andre indsatte. Uden T-shirt og næsten glat, superveltrænet brystkasse udstråler han både seriøsitet og al den sex, som angiveligt skulle have fået et hav af bimboes til at slikke sig grådigt om munden - og tage ham.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/januar/tiger-woods-shirtless300-jpg.jpgPå forsiden af februarnummeret af det amerikanske magasin Vanity Fair optræder Tiger næsten nøgen. Og de 6 billeder, der er inde i bladet, skulle være lige så stærke og er taget af Annie Leibovitz, der nok er USA's bedst kendte kendisfotograf.

Tiger selv er måske ikke så glad for, at de kommer frem netop nu, hvor hele hans image som den "perfekte sportshelt" er totalt krakeleret, og han udråbt til den mest liderlige og ægteskabssvindlende, utro kendis i mange år. Nu fremstilles han igen som alt andet end golfspiller - nemlig en machorå baggårdspuma.

Forsiden af Vanity Fair fortæller naturligvis ikke, at billederne blev taget for 4 år siden, og siden bare har ligget i en skuffe hjemme hos kendisfotografen.

Men nu har Annie Leibovitz naturligvis fundet dem frem - og solgt dem til højestbydende.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/januar/annie-leibovitz300-jpg.jpg


Annie Leibovitz har så at sige skudt papegøjen (Foto: All Over)

For hun har stærkt brug for pengene. Sidste år var hun og hendes omfattende fotostudie ved at gå konkurs, og hun måtte tage et lån på 120 mio. kr. for at holde sammen på sit firma.

Naturligvis takker Leibovitz ikke Woods for, at hun nu får lidt penge i sin ellers slunkne kasse, men forsøger i en pressemeddelelse omkring billederne at forklare sin "kunstneriske" tilgang til Tiger.

- Tiger er en intensiv, konkurrenceminded atlet - og meget seriøs omkring sin sport. Det ville jeg gerne vise med disse billeder. Og vise, hvor fokuseret og dedikeret han er, siger Leibovitz.

Sponsoreret indhold