Tiger Woods: Jul med 1. elskerinden

Mens fruen er i Sverige, har Tiger åbenbart haft rigeligt at se til i Florida - blandt andet Rachel Uchitel

Mens fruen er i Sverige, har Tiger åbenbart haft rigeligt at se til i Florida - blandt andet Rachel Uchitel

Foto: All Over

Tigerens golfspil har altid været nærmest uangribeligt og fremragende. Men det har han lagt på hylden. Foreløbig.

Derimod har han åbenbart mere svært ved at holde sig i ro, når det gælder elskerinderne, der angiveligt skulle være anstødsstenen til den ægteskabelige krise, han befinder sig midt i.

Mens hans svenske koneElin Nordegren er i Sverige med deres 2 børn for at fejre jul og nytår, så hygger Woods sig i Palm Beach, Florida, med 1. elskerinden, natklub-værtinden Rachel Uchitel.

Han fejrede jul blandt andet ved at gå til fest sammen med 300 andre gæster, hævder det amerikanske tv-show "Entertainment Tonight".

Én af de 300 gæster var angiveligt natklub-værtinden Rachel Uchitel fra New York, den første kvinde der blev udpeget som Woods' elskerinde. At hun ikke er den eneste, har siden vist sig, da skeletterne væltede ud af skabene efter Tiger Woods' bilulykke i egen indkørsel for en måneds tid siden på amerikanernes traditionsrige Thanksgiving aften.

Det var "Entertainment Tonigt", der kunne bringe nyheden om Tiger Woods' jule-udskejelser, og her fortalte flere øjenvidner, at Rachel Uchitel og Tiger Woods ubekymrede gik rundt hånd i hånd og blandede sig med de andre gæster til festen.

Der er endnu ikke offentliggjort billeder fra festen, og faktisk er det over en måned siden, at der sidst er blevet taget et billede af Tiger Woods.

Men golfstjernens båd "Privacy", hvor han menes at opholde sig, ligger i marinaen i Palm Beach, og Rachel Uchitel er blevet fotograferet i området i juledagene.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close