Tiger Woods: Fra sex-rehab direkte til golfbanen

Tiger skulle angiveligt være klar til at svinge køllen igen i foråret

Tiger skulle angiveligt være klar til at svinge køllen igen i foråret

Foto: All Over

Det skulle være ganske vist, at Tiger Woods netop nu er i gang med det, amerikanerne kalder en sex-rehab. Altså en afvænningsbehandling for sin afhængighed af sex.

Og når han er færdig med den behandling og dermed har fået sit liv tilbage på rette spor, har han tænkt sig at genoptage sin golfkarriere.

Ifølge en kilde kan det blive allerede den 5. april, når årets første majorturnering, The Masters, traditionen tro afvikles på Augusta National Golf Clubs bane i Georgia. En turnering, Tiger har vundet 4 gange.

Det skriver RadarOnline.com.


Pine Grove (fra hjemmesiden)

I weekenden kunne samme internetside rapportere, at Tiger Woods lige nu skulle befinde sig på Pine Grove Behavioral Health and Addiction Services i Hattiesburg i staten Mississippi.

Han følger et 6-ugers program, hvor han bliver behandlet af en doktor Patrick Carnes, der skulle være pioner inden for behandlingen af ubændige sexuelle drifter.

- Tiger er fuldstændig ødelagt. Han er simpelthen så opsat på at vise verden, at han kan ændre sig, siger kilden til RadarOnline.com.

Endnu har Tiger Woods ikke udtalt sig offentligt om sin separation, sin rehab eller sine golfplaner, men kilden fortæller også, at han er overbevist om, at netop det, at han går i behandling, vil betyde, at alle - ikke mindst hans sponsorer - vil blive overbevist om, at han har ændret sig.


Elin Nordegren med datteren Sam Alexis (Foto: All Over)

Tiger Woods' kone, svenske Elin Nordegren, har ikke været i Mississippi, hvor det altså påstås, at Tiger skulle blive "kureret" (reelt har han bare gjort, hvad mange andre mænd i 20'erne gør: været sammen med mange piger). Hun har ikke haft deres vielsesring på siden dagen efter den fatale nat, hvor Tiger kørte galt efter et skænderi.

Men hun har heller ikke indgivet skilsmissebegæring endnu.


Imens hele den historie udspiller og udvikler sig fra dag til dag, kan alverdens golfelskere bare vente og håbe på, at manden, der er så god på en golfbane, at han faktisk kan gå på vandet - se selv herunder - vender tilbage.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close