Hollywood13. marts 2010

Tiger Woods: Elin og ungerne er flyttet hjem

Efter at have levet med en truende skilsmisse siden november er golfikonet nu atter sammen med sin familie
Tiger, Elin og deres 2 børn bor igen sammen
Tiger, Elin og deres 2 børn bor igen sammen
 Foto: All Over

Tiger Woods' familie er på vej tilbage til, hvad de fleste vil kalde normalt.

I sidste uge flyttede Elin og ungerne tilbage til deres gigantiske villa i Isleworth, Florida. Og parret er også begyndt at vise sig offentligt sammen.

Således fortæller en kilde til radaronline.com, at de 2 i alle tilfælde ikke virkede fjendtlige over for hinanden.

- De kyssede på kinden og gav hinanden et knus, siger kilden, der ser det som et tegn på, at de 5 måneders pinsler, familien har gennemgået, er ved at være overstået.

Parret er altså kommet langt siden den 27. november, da Elin Nordegren opdagede, at Tiger havde en affære med Rachel Uchitel. En opdagelse, der førte til et skænderi og følgende, at Tiger kørte galt uden for parrets hus. Siden optrævledes en anden side af Tiger, hvor den ene elskerinde efter den anden stod frem og fortalte, at det ikke kun var på golfbanen, Tiger svingede køllen.

Nu siger yderligere kilder til People Magazines hjemmeside, at de ikke er i tvivl om, at ægteskabet nok skal holde - men at det først og fremmest er en facade.

- Jeg kalder dem et skilt, gift par, siger en kilde.

- Elin kender nu til Tigers skyggeside, og hun er rædselsslagen for at komme for tæt på ham følelsesmæssigt. Men af hensyn til børnene og hans behov for at vende tilbage til golfen forsøger hun at genoprette facaden og illusionen om det perfekte par, siger kilden.

Sponsoreret indhold