Tiger Woods: Derfor er han utro

Tiger Woods og hans underskønne kone Elin Nordegren

Tiger Woods og hans underskønne kone Elin Nordegren

Foto: All Over

Antallet af kvinder, der har knaldet med Tiger Woods, stiger hele tiden. De dejlige damer hopper ud af busken og afslører, at den utro golfstjerne også har været et smut forbi deres dobbeltseng.

Men hvorfor lod han ikke bare kvinder være kvinder og skyndte sig hjem til sin modelkone?

Ifølge eksperten Ruth Houston er der mange grunde til, at kendte er deres bedre halvdel utro.

Gruppepres. Mange store stjerner er konstant omringet af villige fans, og de berømtes venner opfordrer måske hinanden til at tage for sig af dejlighederne.

Jeg har ret til det. Når man er en stor stjerne, tager man mange ting for givet, og ens ego bliver konstant plejet. Så mange berømtheder føler, de har ret til at være utro.

Fordi jeg kan. Nogle kendte kan bare ikke lade være. Lejligheden byder sig ofte, og hvis de regner med, at de aldrig bliver opdaget, jamen hvorfor så ikke bare gøre det?

Nysgerrighed. Hvis man har lyst til noget helt anderledes, går man måske ikke til konen. Her er Hugh Grant et glimrende eksempel. Han var gift med den underskønne Liz Hurley, men gik alligevel i lag med en prostitueret.

Ingen konsekvens. Mange vælger simpelthen også at have flere partnere på lagnerne, fordi de ved, at deres ægtefælle finder sig i utroskaben.

Læs Ruth Houstons råd til Tigerens forsmåede kone.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close