Tiger Woods: Årtiets sportsmand

Tiger Woods har jublet et hav af gange på golfbanen. Derhjemme kniber det lidt med glæde i øjeblikket

Tiger Woods har jublet et hav af gange på golfbanen. Derhjemme kniber det lidt med glæde i øjeblikket

Foto: All Over

Han er bare god. Til det hele åbenbart.

Tiger Woods er blevet valgt til årtiets sportsmand i USA. Og det er ikke hans lagenøvelser, han hyldes for.

Som en sand køllesvinger og verdensklassegolfspiller har han fået den prestigefyldte titel Athlete of the Decade - årtiets sportsmand.

Det på trods af de seneste ugers afsløringer og indrømmelser af, at han har været sin kone, svenske Elin Nordegren, utro ikke med én, men adskillige elskerinder.

Tiger Woods fik 56 ud af 142 stemmer fra redaktørerne, der er tilknyttet Associated Press. Og det er iøjnefaldende, at mere end halvdelen af de afgivne krydser er afgivet efter de kompromitterende afsløringer og det famøse biluheld den 27. november.

- På trods af den tsunami af negativ omtale, der helt sikkert vil skade hans omdømme, er der ingen, der kan nægte, at Tiger Woods' præstationer på golfbaner verden over har været uovertrufne, siger en af stemmeafgiverne, sportsredaktør Stu Whitney fra Sioux Falls, South Dakota, til New York Post.

Med sin nyvundne titel har Tiger sat så prominente navne som Lance Armstrong, cykling, Roger Federer, tennis, Michael Phelps, svømning, Tom Brady, amerikansk fodbold, og Usain Bolt, atletik, til vægs.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close