Hollywood8. april 2020

"Tiger King" slår rekorder: Er et af de mest sete programmer på Netflix

Den voldsomt populære dokumentarserie "Tiger King" er nu officielt en af de mest sete serier på Netflix
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/img_0085_jepa_r.jpg
 (Foto: Netflix)

"Tiger King"-dokumentarserien er nemlig blevet set af intet mindre end 34,3 millioner amerikanere i løbet af de første ti dage efter udgivelsen på Netflix.

Det er imponerende tal, der kun er overgået af tredje sæson af "Stranger Things", der formåede at trække 36,3 millioner amerikanske seere i løbet af de første ti dage efter premieren. Det rapporterer Nielsen ifølge Deadline.

Serien handler om den forhenværende tiger- og zoo-ejer Joseph Maldanado-Passage aka "Joe Exotic", der afsoner en 22-års lang fængselstraf for det planlagte mord på konkurrenten Carole Baskin.

Netflix har aldrig været meget for at løfte sløret for deres streamingtal, og derfor er det ikke blevet offentligt, hvad seertallene for serien er i de enkelte lande. Der skal dog ikke herske tvivl om, at "Tiger King" er populær - også i Danmark.

Dokumentarserien har ligget på Netflix' serie-top 10 lige siden udgivelsen, og lige nu har den placeret sig på en flot førsteplads.

Listen, som alle Netflix-brugere kan se i deres profil, viser hvilke film og serier, der lige nu er de mest populære og mest sete i Danmark.

Se Netflix' top 10 her:

1. Tiger King - Mord, kaos og galskab
2. Big Show Show
3. Papirhuset
4. Better Call Saul
5. Unorthodox
6. Ozark
7. Coffee & Kareem
8. Godzilla 2: King of the Monsters
9. Community
10. Love is Blind

Sponsoreret indhold