Hollywood8. september 2016

Tidligere hjemløs købte sandwich til Bieber

Kody Christiansen har tidligere været hjemløs - men forleden købte han frokost til Justin Bieber
Justin Bieber
 Foto: All Over Press

- Bare rolig - den betaler jeg!

Cirka sådan sagde en sød kunde til Justin Bieber i køen på sandwichkæden, Subway, i West Hollywood forleden.

Få sekunder inden blev 22-årige Biebers kreditkort nemlig afvist, og da han ville løbe ud og hente et nyt i bilen, blev han stoppet af den unge mand, Kody Christiansen, der tilbød at betale for Biebers mad.

Han købte et "Fresh Value Meal" med hele tre mini-kartoner mælk samt cookies. Regningen lød på 16 dollars - cirka 100 kroner, så det var i hvert fald ikke fordi, Justin ikke havde råd til at betale.

Kody fik ondt af Justin, fordi han skulle igennem en hær af sultne paparazzifotografer på gaden, og derfor tilbød han simpelthen at betale.

- Justin var meget taknemmelig, siger Kody.

Nu kan avisen NY Post så afsløre, at Kody Christiansen faktisk har været hjemløs af flere omgange - og måske derfor forstod han, hvordan det må være ikke at have råd til sin egen mad.

Kody har nemlig været hjemløs for blot et år siden, hvor han i New York måtte bo på fem forskellige herberg. Nu er han på benene igen og arbejder på en restaurant i Soho - og så har han skrevet en bog om sin nedtur, og det var derfor, han var i West Hollywood. Bogen hedder "Hollywood Heartbreak, New York Dreams".

- Jeg inviterede Bieber til min bog-signerings-fest, men han var på ved ud af byen. Men han var meget sød og sagde, at han ville læse den. Tænk sig, for et år siden var jeg hjemløs, og nu køber jeg frokost til en af verdens stjerner, siger Kody til New York Post.

Det er heller ikke længe siden, at Justin Bieber selv betalte en regning for nogle andre. Der var det en gruppe gæster på en bar, der sørgede over, at en af deres venner var død, og den canadiske sanger sørgede for, at de ikke skulle tænke på pengene der.

Se for øvrigt billeder af Justin Bieber og kæresten Sofia Richie, da de var på vej til Mexico for nylig.

Bieber og Sofia på vej til Mexico

Sponsoreret indhold