Hollywood5. marts 2017

Tidligere amerikansk popstjerne er død

Den tidligere popstjerne og musikveteranen Tommy Page er død i en alder af 46 år.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.2010437cn.jpg
 Foto: All Over Press

I 1990 strøg sangen "I'll Be Your Everything" til tops på de amerikanske hitlister, og det blev amerikanske Tommy Pages helt store gennembrud.

Fredag den 3. marts blev den tidligere popsanger, der arbejdede i forskellige dele af musikbranchen, fundet død i New York i en alder af 46 år.

Det oplyser Denise Warner, der er redaktør på musikmagasinet Billboard, hvor Tommy Page tidligere har arbejdet som udgiver. Også magasinets direktør, John Amato, har udtalt sig om den triste nyhed til ABC News.

- Vi sørger alle over tabet af vores ven og kollega Tommy Page. Han var en dragende sjæl og en ægte entertainer, siger han.

Den tidligere popstjerne har udgivet en række studiealbum, men han har også engageret sig på anden vis i musikbranchen.

Page har eksempelvis arbejdet for det store amerikanske pladeselskab Warner Bros. Records, hvor han var med til at forme karrieren for stjerner som Michael Buble, Alanis Morissette, Green Day og Josh Groban.

I 2011 forlod sangskriveren det store musikselskab for at arbejde på musikmagasinet Billboard. Tommy Page har desuden været vicedirektør for Cumulus Media, der er USA's andenstørste radioselskab.

Senest arbejdede han som vicedirektør for musikalske samarbejder hos kultur- og musikmagasinet Village Voice, der også har sendt kærlige tanker afsted til musikveteranens familie.

- Vores tanker er med hans partner, deres tre børn, resten af familien og de tætte venner. Tommy vil blive savnet, skriver Village Voice på magasinets hjemmeside.

Musikveteranen efterlader sig manden Charlie og parrets tre børn.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold