Terminator skriver bog

Den kommende selvbiografi skal nok give flere overskrifer i Se og Hør

Den kommende selvbiografi skal nok give flere overskrifer i Se og Hør

Foto: All Over

En bodybuilderkarriere helt på toppen, en lang filmkarriere som en af de bedst betalte skuespillere i Hollywood og så lige en periode som guvernør for USA's mest betydningsfulde delstat.

Ja, Arnold Schwarzenegger har formentlig masser af ting at komme af med. Hvis den aldrende mand ikke selv husker det - eller ikke vil huske, kan Se og Hør hjælpe hukommelsen lidt på vej. Mindt et kapitel burde handle om den tidligere Mr. Olympias dopingmisbrug og han kunne også skrive lidt om dengang, han knaldede barnepigen og fik et barn med hende.

Bogen har arbejdstitlen "Total Recall: My Unbelievably True Life Story" og Schwarzeneggers forlag Simon & Schuster lover spændende læsning. Det skriver Tv 2 Gossip.

"Arnold er en af vor tids mest fascinerende skikkelser og en af verdens største succeshistorier," siger forlagsredaktør Jonathan Karp og fastslår ifølge Tv 2 Gossip.

'Terminator'-stjernen skriver selvbiografien i samarbejde med journalisten Peter Petre, som har erfaring fra lignende værker om USAs tidligere nationalbankdirektør Alan Greenspan og Gofkrigs¬generalen Norman Schwarzkopf.

Det muligivs sprængfarlige resultat kommer i handlen næste efterår.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close