Hollywood6. februar 2008

TERMINATOR ARNOLD: UENIG MED KONEN

Den berømte muskelmand og guvernør er republikaner, men hans kone støtter demokraterne og Obama under det amerikanske præsidentvalg
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/arnold-og-konen-stort-jpg.jpg

Arnold Schwarzenegger har ifølge eb.dk offentligt udtalt: - Jeg støtter John McCain.
Dermed udnytter han ikke kun sin status som guvenør, men også sin status som verdensberømt skuespiller for at hjælpe den republikanske kandidat i valgkampen.

At kende en stjerne er nemlig yderst vigtigt, hvis man gerne vil opstilles som præsidentkandidat, i hvert fald har et utal af større eller mindre berømtheder meldt sig i valgkampen.
Maria Shriver, som er gift med Arnold og har fire børn med ham, har således også haft lyst til at melde sig på den politiske scene. Bare ikke under det samme banner som sin mand. Hun støtter i stedet demokraten Barack Obama, ligesom sin gode veninde talkshow værten Oprah Winfrey.

Maria Shriver er Californiens førstedame, så man skulle umiddelbart tro, at hun ville støtte sin mand. Men ophavet er åbenbart vigtigere. Maria Shrivers mor er John F. Kennedys søster, og han var jo demokrat. Så selv om det måske forstyrrer husfreden, har Maria ikke glemt, hvem hun er datter af.

Sponsoreret indhold