Teri Hatcher vil genoplive "Desperate Housewives"

Teri Hatcher vil gerne lave mere \

Teri Hatcher vil gerne lave mere "Desperate Housewives".

Foto: All Over Press

Otte sæsoner og 180 afsnit blev det til for "Desperate Housewives", da serien løb over TV-skærmene fra 2004 og frem til 2012, men selvom serien altså er slut, så er der flere af skuespillerne, der har hat svært ved at give slip på den rolle, der fik dem kendt over hele verden,

En af dem, der gerne ser, at der kommer flere afsnit af "Desperate Housewives" er Teri Hatcher, der spillede Susan.

I et interview i talkshowet "Loose Women" bliver Teri Hatcher spurgt, hvorvidt hun kunne finde på at vende tilbage til Wisteria Lane.

- Jeg ville være den første til at sige ja. Jeg havde aldrig lyst til, at det skulle slutte. Jeg elskede de karakterer, fortæller Hatcher i interviewet.

Hun er dog ikke sikker på, at hendes drøm nogesinde kommer til at gå i opfyldelse.

- Mest på grund af skaberne af serien, jeg mener, det er ikke kvinderne, jeg tror, at alle kvinderne ville gøre det, fortæller Hatcher i interviewet. 

Tilbage i december udtalte Eva Longoria sig også positivt om en genforening. 

- Jeg ville ønske det. Jeg elsker det show. Jeg savner det hver eneste dag. Jeg savner at være Gaby. Jeg savner at være på settet, fortalte Eva i december, men fortalte samtidig, at det ikke så lyst ud, da Marc Cherry havde proklameret, at det aldrig ville komme til at ske.

Det skulle angiveligt være seriens skaber, Marc Cherry, der på ingen måde har lyst til at genoplive serien

Kameraerne på serie-settet blev definitivt slukket tilbage i 2012, og siden har husmødrene Eva Longoria, Marcia Cross, Teri Hatcher og Felicity Huffman og de seriens andre stjerner fundet vejen til både filmlærredet og andre serier. 

Du kan se, hvordan fruerne ser ud i dag, i galleriet herunder

"Desperate Housewives": Her er de nu

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close