Hollywood4. august 2014

Teksten i kæmpehit ændres efter elevator-tæsk

Beyoncé ændrer ord
Beyoncé ændrer i en sangtekst
Beyoncé ændrer i en sangtekst
 Foto: AOPFørst ændrede hun teksten i nummeret "Resentment", og nu ændrer popdronningen Beyoncé endnu en gang sine sangtekster til ord, der læner sig op af uheldige episoder i sit virkelige liv. Ord, som kan tolkes som reaktion på det efter sigende skrantende ægteskab med hiphop-mogulen Jay-Z.

LÆS OGSÅ: Beyoncé får smæk for tragedie-klip i ny sang
LÆS OGSÅ: Beyoncé: Intim med Obama

LÆS OGSÅ: Av! Skal Beyoncé og Jay Z skilles nu?

Den kvindelige rapper Nicki Minaj udgav lørdag aften et remix af Beyoncé-nummeret "Flawless." Men der er ændret i teksten i forhold til Beyoncés original, så Beyoncé i stedet synger: "Selvfølgelig går lortet nogle gange ned, når der er en milliard dollars i en elevator."

Og apropos elevator så ramte en skandale superstjerneparret, da en lækket overvågningsvideo fra en storstilet gallafest viste Beyoncés lillesøster Solange lange ud efter Jay-Z med slag og spark i en elevator.

Uden at komme nærmere ind på hvad der udløste elevator-pryglene sendte parterne en udtalelse, hvori de forklarede, at de havde almindelige problemer ligesom alle andre, men at de fælles var kommet videre.

Rygterne har længe ulmet om massive problemer i ægteskabet. Tidligere i år ændrede "Crazy in Love"-sangerinden nemlig teksten til nummeret "Resentment." I originalen synger hun:

"Jeg har været ved din side i seks år. Hvorfor fortjente jeg at blive behandlet på denne måde af dig?"

"Seks år" blev ændret til "12 år," som er det antal år, parret har været sammen. Og linjerne "som om jeg ikke kunne gøre det samme for dig som din elskerinde" blev til "som om jeg ikke kunne gøre det samme for dig som den dumme kælling."

Beyoncé har ikke kommenteret nogle af rygterne, men lagde for nylig et billede op på Instragram-profil af manden Jay-Z, der bærer deres fælles datter Blue Ivy med ordene: "Min yndlingsnuance er Jay-Z blå" ("My favorite hue is JayZ Blue", red.)

Superstjerneparret turnerer netop nu med fællesturnéen "On the Run."

Sponsoreret indhold