Hollywood27. december 2016

NÅRH! Taylor Swift overrasker krigsveteran

96-årig veteran fra 2. verdenskrig får stor overraskelse på sin fødselsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taylor_6.jpg
 Foto: All Over Press)
Selv om Taylor Swift er en superstjerne, der indkasserer tocifrede millionbeløb i koncerthonorarer og sidste år tjente mere end en milliard kroner, kan hun stadig stille op helt gratis og give et nummer, hvis anledningen er den rigtige. Det var sådan en dag går, da hun overraskede en ganske særlig fan.
Det var krigsveteranen fra 2. verdenskrig, Cyrus Porter, der fejrede sin 96 års fødselsdag omgivet af mere end 50 familiemedlemmer og venner.
Og selv om det var midt i ferien og dagen efter, at amerikanerne fejrer juleaften, så drog Taylor Swift til den upåagtede by New Madrid i Missouri, hvor Cyrus Porter holdt fest. Her gav hun en akustisk version af et af sine store hits, 'Shake It Off' og tilbragte en lille time sammen med Cyrus Porter og hans gæster. - Han var helt i ekstase og smilede fra øre til øre og havde glædestårer i øjnene. Han elskede hvert minut. Han fortalte Taylor Swift hvor stolt han var af sin familie, af sit land og af Taylor Swift, siger familiemedlemmet Caroline til E! News.
Cyrus Porter har netop mistet en af sine døtre , og derfor faldt overraskelsen på et ekstra tørt sted. - Det er den bedste dag nogensinde, og vores familie er så teknemlig for denne gestus. Det betyder så meget for familien at se ham så glad, siger Caroline.
Det er uklart, hvordan Taylors spontane koncert kom i stand, men hun kan have set en video, der gik viralt, hvor Cyrus Porter til en lokal TV-station fortalte om sin store kærlighed til Taylor. - Jeg har været til to af hendes koncerter i Memphis og St. Louis, og hun er jo fantastisk og giver et show, ingen andre kan gøre efter, siger Cyrus Porter til TV-stationen. Se videosekvenser på Twitter fra Taylors herlige jule-optræden ved den gamle krigsveterans fødselsdag og bemærk jubelen, da superstjernen gør sin entre:

Sponsoreret indhold