Taylor Swift gør ende på Twitter-fight

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

Det tog ikke lang tid fra Nicki Minaj proklamerede på Twitter, at man vist skulle hylde kvinder med meget tynde kroppe for at blive nomineret til årets musikvideo, før sangerinden Taylor Swift tog det meget personligt, og sendte en svada tilbage til Minaj på Twitter.

Det endte i en regulær catfight på ord, som også fik "Dark Horse"-sangerinden Katy Perry til at blande sig. Men nu har 25-årige Swift givet hele balladen dødsstødet med en officiel undskyldning til "Anaconda"-sangerinden.

- Jeg troede, det var møntet på mig. Jeg missede pointen, jeg misforstod det, og så udtalte jeg mig forkert. Undskyld Nicki, skriver Taylor Swift på Twitter, hvor hun har tagget 32-årige Minaj.

Og det var åbenbart alt, hvad Nicki Minaj, der optrådte på dette års Roskilde Festival, ville have fra Swift, ovenpå deres kortvarige tekst-skænderi.

- Jeg har altid elsket hende. Alle begår fejl. Hun har vundet så meget mere respekt fra mig. Lad os komme videre, annoncerer Minaj på sin Twitter-profil.

Og dermed ser det ud til, at de to Twitter-prinsesser har løst deres kontrovers. I mellemtiden har Minajs udbrud over, at hendes musikvideo ikke er nomineret til en MTV Video Music Award til trods for, at videoen slog Miley Cyrus' rekord for flest visninger på 24 timer på YouTube, sat gang i en større diskussion af kvindeidealer og etnicitet i musikvideoer i magasiner som Marie Claire og avisen The Guardian.

Se Taylor Swifts undskyldning her.

Og se Minaj tilgive Taylor her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close