BREAKING FRA USA: Taylor Swift går fra kæresten

Taylor Swift og Calvin Harris har dannet par i over et år.

Taylor Swift og Calvin Harris har dannet par i over et år.

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Det er helt slut.

Taylor Swift, 26, går fra kæresten, Calvin Harris, 32. Det skriver ugebladet PEOPLE, der har været i stand til at få bekræftet oplysningen fra adskillige kilder tæt på det stenrige par. Ugebladet US Weekly har ligeledes den triste nyhed.

Dermed sættes et absolut punktum for en stormende romance, der varede 15 måneder. Taylor faldt for den skotske DJ i vinteren 2015, og forud lå en vild forelskelse. Calvin blev lukket helt ind i Swifts absolutte inderkreds og var med hende til alt fra familiefester til eksotiske rejser.

Om det var Taylor eller Calvin, der kastede håndklædet i ringen, står endnu hen i det uvisse, men flere medier gætter på, at det var hende - og spår ligeledes, at der sikkert venter Calvin nogle musikalske klø. Frøken Swift har tradition for at synge vredt om sine eks-kærester.

Så sent som i april-nummeret af Vogue sagde hun ellers:

- Jeg tager tingene, som de kommer. Lige nu er jeg i et magisk forhold.

Men der skulle ikke gå længe, før den magi var død.

Parret blev sidst set sammen i Los Angeles den 5. maj, og kort efter var Calvin involveret i et biluheld. Efterfølgende tog han hjem til De Britiske Øer - og i går, tirsdag, vendte han tilbage til Los Angeles. Nu som en single.

Calvin Harris er ellers et af West Hollywoods bedste dude-kort. Han er lækker, han er rig (verdens tredjerigeste DJ), og så drikker han slet ikke alkohol - han er erklæret teetotaler. Dermed burde han være svigermors drøm. 

Men altså ikke længere Taylor Swifts drøm.

Se billeder af Taylor Swift og Calvin Harris HER: 

Taylor Swift og Calvin Harris - 15 måneders forhold er slut

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close