Tarantino dropper film-projekt efter skandale

Tarantino

Tarantino

Foto: AOP
I Danmark drømmer skuespillerne om at arbejde sammen med instruktører som Susanne Bier eller Lars von Trier. I Hollywood er Quentin Tarantino det helt store instruktørnavn.

Derfor er der også stor interesse, når den Oscarvindende instruktør laver nye filmmanuskripter. Så stor, at det manuskript han har skrevet til, hvad der skulle have været hans næste film, "Hateful Eight" er blevet lækket af flere Hollywood-agenter. Det skriver BBC News.

Derfor har Quentin Tarantino valgt at droppe westernfilmen - i hvert fald foreløbigt.

I et interview med online-siden Deadline, fortæller Quentin Tarantino, at han opdagede lækagen, da hans kontor modtog utallige opkald fra agenter, der ville anbefale deres skuespiller-klienter til en rolle i filmen.

Filminstruktør overfaldet: Bidt i brystvorten

- Jeg var meget, meget deprimeret, siger Quentin Tarantino, der sidste år vandt en Oscar-statuette for filmen "Django Unchained".

- Jeg færdiggjorde et manuskript, et første udkast, og jeg havde ikke planlagt at optage før til næste vinter, fortsætter han.

Nu går snakken på, hvem der har givet manuskriptet videre, for ifølge Quentin Tarantino selv, har han kun givet det til seks personer.

Tarantino: Vil have pornostjerne

- Der er en af dem, der har ladet sin agent læse manuskriptet, og den agent har så spredt det ud over hele Hollywood, siger han.
Nu overvejer den 50-årige succesinstruktør at udgive manuskriptet som en bog og tænker over, om han vil genoptage filmprojektet "Hateful".

NewspaqUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close