Hollywood29. november 2013

Taknemmelige stjerner

Sådan fejrede stjernerne Thanksgiving
https://imgix.seoghoer.dk/media/f5e5c650fabd4d8a82bdf69f20c199ed.jpg
 Foto: All OverThanksgiving er en stor helligdag i USA, og mange amerikanere fejrede torsdag dagen med deres familier og masser af kalkun, som traditionerne foreskriver.
Det gjorde stjernerne naturligvis også, og flere har delt ud af Thanksgiving-traditionerne eller benyttet lejligheden til at sige tak på de sociale medier.

Sangerinden Lady Gaga sendte masser af kærlighed til sine fans, men huskede også en helt særlig dame.
- Glædelig Thanksgiving, mor, jeg er taknemmelig for din passion for arbejdet med unge, taknemmelig for, at du bekymrer dig om verden ligeså meget, som jeg gør, skrev den populære sangerinde på Twitter.


Stjernerne fra Hollywood har også appelsinhud. Se galleriet her


Den labre reality-stjerne Kim Kardashian fejrede helligdagen med sin familie, sin nyfødte datter og forlovede Kanye West, skriver hun på sin hjemmeside, mens søsteren Kourtney, som også er aktuel i reality-serien 'Keeping Up With The Kardashians', viser på Instagram, at familien hyggede sig med Mickey Mouse-formede græskarpandekager til brunch.

Musikstjernerne Kate Perry og Justin Timberlake var blandt dem, der på Twitter gav udtryk for, hvor begejstrede de var for at spise, mens den nyligt skilte skuespiller, Ashton Kutcher, tog prisen for det mest kreative kalkunfyld, hvor han lod sig inspirere af serien "Game of Thornes".

Se hvad Ashton Kutchers kalkun var fyldt med her:

Sponsoreret indhold