Hollywood6. oktober 2015

Emil Thorup: Tæt på at brænde sammen

Emil søgte forleden råd hos sine fans efter en særdeles hård dag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/sh-32967.jpg
 All Over Press

Det er ikke altid let at være iværksætter.

Det måtte Emil Thorup, 32, sande mandag. Ærligt og råt indrømmede han på Instagram, at han har haft det hårdt, efter han lancerede sit brand, 'Handwärk' - og mandag var helt ved at tabe "småkagerne".

Nogen gange er jeg godt nok ved at brænde sammen over livet som iværksætter. Det her er mit livsværk og jeg har så sindssygt høje ambitioner med @handvark - men når det, som i dag, er sindssygt hårdt og umuligt, har jeg virkelig lyst til at brænde alt ned. Hvad er jeres bedste råd når man er ved at tabe småkagerne?

A photo posted by Emil Thorup (@emilthorup) on

Oct 5, 2015 at 8:16am PDT

Emil lancerede sit møbelbrand i august måned, og siden har opmærksomheden omkring det været enorm.

For få år siden troede de fleste ellers, at Emil ville fortsætte sin TV-karriere. Men i et interview med SE og HØR i L.A. i december 2014 afslørede han, at TV slet ikke var hans drøm. Det var mere en tilfældighed, at han i sin tid blev kendt:

- Det er lidt “random”, ja. Men jeg har aldrig haft en fremtidsplan. Jeg tager det, som det kommer. Det at tegne giver mig ro. Jeg sidder og tegner i otte timer uden at sige et ord. Der er nogle, der siger, at man kun skal gøre det, man er god til. Det forstår jeg slet ikke. Hjernen skal udfordres! Ellers så ender man som en anden Caroline Wozniacky, sagde Thorup.

Sponsoreret indhold