Hollywood3. januar 2014

Sy Lee: Lisa Lents skylder mig en undskyldning

Reality-gutten håber på en undskyldning fra Lisa Lents og hendes virksomhed ”Miss and Mister of Denmark”
Af af
Sy Lee ønsker en undskyldning fra Lisa Lents
Sy Lee ønsker en undskyldning fra Lisa Lents
 Foto: Thomas Laursen"Miss and Mister of Denmark" skylder 26-årige Sy Lee en undskyldning - hurtigst muligt.

Det mener reality-gutten hvert fald selv, efter han er kommet i strid modvind forud for sin deltagelse i den internationale skønhedskonkurrence "Manhunt International".

Sy Lee: Gået psykisk ned

Virksomheden "Miss and Mister of Denmark" beskylder reality-gutten, kendt fra blandt andet "Divaer i Junglen" og "Fristet", for at misbruge titlen som Mr. Danmark for at promovere sig selv:

- Der har i den seneste tid været adskillige artikler om, at en person ved navn Sy Lee er blevet kåret som Mr. Danmark 2014. Dette er ukorrekt, og vi kan bekræfte, at Sy Lee misbruger Mr. Danmark 2014 titlen til at promovere sig selv, lyder det fra "Miss and Mister of Denmark" i en pressemeddelelse.

Sy Lee: Anklaget for misbrug

Den anklage har fået Sy Lee op i det røde felt.

- Det er helt absurd at bruge ordet 'misbruge'. Jeg har ikke misbrugt titlen. Det kunne jeg aldrig finde på, siger reality-gutten til Se og Hør.
I stedet forklarer han, at han kun har brugt titlen som Mr. Danmark i forbindelse med "Manhunt International"-konkurrencen, som løber af stablen i Kina til foråret.

- Jeg har brugt titlen i forbindelse med, at jeg skal være med i "Manhunt International". Jeg har aldrig brugt den generelt og sagt, at jeg er "Mr. Danmark" generelt. Jeg forfølger bare min drøm, forklarer Sy Lee.

På samme tid finder Sy Lee det også helt absurd, at han ifølge Lisa Lents, der er direkør for "Miss and Mister of Danmark" skulle have betalt for at være den danske repræsentant ved skønhedskonkurrencen.

- Må jeg være fri?! Hvor er det absurd og usselt sagt. Hun ved udmærket godt, at alle kandidater skal betale en fee. Dette beløb er så 500 euro. Et beløb som alle repræsentanter fra hvert land skal betale, siger Sy Lee til Se og Hør.

Sponsoreret indhold