Hollywood27. januar 2010

Susan Boyle: Jaget af mænd

Berømmelsen har sin pris for den kyske sangstjerne
Af af
Pebermøen er efterstræbt
Pebermøen er efterstræbt
 Foto: All Over

Hun er 48 år og aldrig kysset. Hidtil har hun fået lov til at færdes på denne jord i fred for de modsatte køn. Sådan er det imidlertid ikke længere for stjernen fra "Britain's Got Talent".

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/januar/susan-boyle-jaget-5tekst-jpg.jpgFra at være en undseelig og mildest talt ikke særlig glamourøs person er hun nu blevet shinet op og berømt som sanger.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/januar/susan-boyle-jaget-4tekst-jpg.jpgDermed er det også slut med at være i fred - på godt og ondt - hvilket hun tilsyneladende har lidt svært ved at vænne sig til.
Forleden fik hun sig mildest talt et chok, da hun kom hjem en aften omkring klokken 22.00 og fandt en mand i sit hus på trappen op til sit soveværelse. Susan var heldigvis ikke alene, så manden tog benene på nakken og forsvandt, skriver The Sun.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/januar/susan-boyle-jaget-3tekst-jpg.jpgDet er anden gang, sangstjernen er blevet overrumplet af ubudne gæster. I julen sidste år så hun to mænd ved vinduerne ved sit hus i Blackburn i Skotland.
Nu har hun fået installeret panikalarm, men bliver måske alligevel nødt til at flytte fra barndomshjemmet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/januar/susan-boyle-jaget-1tekst-jpg.jpg


Sponsoreret indhold