Hollywood25. maj 2009

Susan Boyle: Forunderlig forandring

Den ældre dame med det spøjse udseende og den store stemme har pillet 10 år af sit ydre
Susan Boyle har forandret sig meget i løbet af blot et par måneder
Susan Boyle har forandret sig meget i løbet af blot et par måneder
 Foto: All Over

Efter Susan Boyle tog publikum, dommere og seere med storm i de første udsendelser af "Britain's Got Talent" i midten af april, er der sket drastiske ting og sager med gammeljomfruens ydre.

De stride, tørre grå lokker er blevet klippet og farvet. De buskede øjenbryn, som selv Ole Ernst ville misunde, er blevet studset og rettet til, så de ikke længere udgør hovedparten af sangtalentets ansigt.

Der er heller ikke udstikkende hår at spore i Susan Boyles næse, og så har den 47-årige kvinde fået styr på sine skægstubbe. Hun er muligvis gået fra skraber til voksning af overlæben - og pænt ser det ud.

undefined

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/071824b2eec24d4bb6eb480eae5c31bc.jpg

undefined


Tøjmæssigt er der også sket markante ændringer. Den 47-årige gammeljomfru har for eksempel opdaget bh'en, som hun er begyndt at benytte sig af. Ligesom de fleste rober er skiftet ud med nyt smart designertøj.

Ikke flere forbedringer, tak

Men så må der altså helst heller ikke ske flere forbedringer med Susan Boyle, som fra begyndelsen vakte opsigt med sit pudsige ydre.

I England er der delte meninger om sangerens makeover. Mange er begejstrede og roser hendes nye look, mens eksperter advarer Susan Boyle om at overdrive forandringerne. De frygter, at hendes nye udseende kan koste hende stemmer i det lange løb.

- Sammenlignet med, hvordan hun så ud før, er det en 200 procents forbedring. Men vores læsere synes ikke, hun skal gå længere. Vi vil have hende til at forblive en af os, siger modeekspert Toni Jones fra den største engelske tabloidavis The Sun.

Videre til finalen

Susan Boyles flotte forvandling har dog endnu ikke haft konsekvenser på seerstemmerne. I går aftes sang hun sig direkte ind i finalen på "Britain's Got Talent" med sangen "Memory" fra musicalen "Cats".

Det er kun anden gang, at Susan Boyle står på scenen i talentshowet, og der kunne man for alvor se, hvordan hun har forandret sig. Se hendes optræden her.


Sponsoreret indhold