Hollywood9. januar 2014

Susan Boyle: Berømmelse har ødelagt familien

Den kendte sanger har betalt en høj pris for berømmelsen
Af af
Susan Boyles berømmelse har skabt splid i familien
Susan Boyles berømmelse har skabt splid i familien
 Foto: Splash NewsBritiske Susan Boyle fik sit højeste ønske opfyldt, da hun i 2009 stillede op i den britiske talentkonkurrence Britains Got Talent.

Ønsket var at blive lige så stor og berømt som den engelske sanger og skuespiller Elaine Paige - og med millioner af solgte plader og utallige turneer verden over, fik Susan Boyle alt dét, hun havde drømt om.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ebefee54e3364760a96793e8e83a89f5.jpgSusan Boyle ved udgivelsen af sin fjerde cd, 'Standing Ovation', 2012. Foto: Barcroft Media

Men berømmelsen har haft en høj pris for den 52-årige brite med den usædvanlige stemme.

Familielivet har nemlig ikke kunne holde til det massive mediecirkus, som Susan Boyle var - og stadig er en del af.
Det kan være svær at finde hoved og hale i den strid, der raser i familien, men ifølge den britiske avis The Mirror beskylder forskellige fløje af familie gensidigt hinanden for at plukke søsteren for penge.

Susan Boyle - nu som realitystjerne

Således skulle Susan Boyles bror, Gerry, have truet søsteren med at ville begå selvmord, hvis hun ikke gav ham penge.

Den britiske avis har talt med broren, som fortæller, at Susan Boyle havde håbet, at berømmelsen ville gøre hendes familie lykkelig:

- Hun havde denne drøm og har altid troet, at hvis hun kunne leve af at synge og blive rig og berømt, så ville vi alle blive lykkelige, men sådan gik det ikke, siger broren til avisen og tilføjer:

- Det har revet familien fra hinanden, og jeg kan ikke se nogen vej tilbage. Det er derfor, Susan har nået et vendepunkt.

Sponsoreret indhold