Supermodel blotter bryst-piercing

Adwoa Aboah kom til at blotte sin brystvorte, da hun kom ud fra modeopvisning.

Adwoa Aboah kom til at blotte sin brystvorte, da hun kom ud fra modeopvisning.

Foto: All Over Press

 
 
Det gik lettere galt for den britiske supermodel Adwoa Aboah, da hun forleden kom ud fra modeopvisning, hvor Fendi viste efterårs- og vinterkollektionen frem under Haute Couture-ugen i Paris.
 
Normalt har hun en stylist på hver hånd, så det kan jo glippe, når man selv skal klæde sig på og sikre sig, at tøjet sidder, som det skal.
 
Adwoa var sammen med Victoria's Secret-modellen Stella Maxwell, der tidligere i år datede Twilight-stjernen Kristen Stewart.
 
Adwoa og Stella, der en overgang havde et forhold til Miley Cyrus, så de rimelig cool ud formummet bag deres mørke solbriller.
 
Men lidt af glamour-glansen gik dog af smukke 25-årige Adwoa Aboah, da hendes sommerkjole gled til side, hvorved hun blottede sin venstre brystvorte, der er udsmykket med en lille sølvfarvet piercing.
 
Hun så ikke ud til at opdage garderobe-fejlen, som dog blev opfattet af de hurtige fotografer, der altid følger i supermodellernes kølvand.
 
Hun er en af de mest hotte yngre modeller for tiden, og selv om man ikke kan se det på hende, har hun flere usunde vaner.
 
Det fortæller hun i et interview med modemagasinet Vogue.
 
- Sent på aftenen kan jeg godt finde på at flade ud foran TV'et med en hel æske slik, og så kværner jeg det hele på én gang. Og så kæderyger jeg, fortæller modellen om sine 'guilty pleasures'.
 
Adwoa Aboah rejser verden rundt med sit smukke udseende, og når hun skal pege på sit favoritsted er det mere jordnært.
 
- Min sofa i mit hjem i London. Den sofa har været her nærmest altid og har overværet alvorlige diskussioner, glade samtaler, grin, kærester, venner, familie og fyre, der bare har været med hjemme - alle personer, der har været inde over mit liv, har på et eller andet tidspunkt siddet i den sofa, så den er mit absolutte favoritsted, siger Adwoa til Vogue.
 
Se galleri med Adwoa Aboahs nip slip herunder:

Adwoa Aboah og Stella Maxwell, juli 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close