Hollywood25. juni 2015

Stripperstjerne sparer op til datters psykolog

Selvom Channing Tatums datter kun er to år, sparer den ansvarlige far allerede nu op til den terapi, som hun i fremtiden vil få brug for
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/web1_channing_tatum_aop_.jpg
 All Over Press

Mens han giver den som muskuløs stripper, der gnider sig op af villige kvinder i filmene "Magic Mike" og den kommende "Magic Mike XXL", er Channing Tatum helt klar over prisen.

Skuespilleren, der er far til Evelyn på to år, lægger nemlig allerede penge til side til datterens fremtidige psykolog. Det skriver magasinet People.

- Hun kommer jo til at se det, der er ikke nogen måde, jeg kan skærme hende fra det, siger den 35-årige Hollywoodstjerne til magasinet.

- Derfor sætter jeg allerede nu penge til side til college og til terapi, siger han.

Det er ikke kun på det hvide lærred, at Tatum har optrådt i mere eller mindre anstændige scener. Før han fik sit store gennembrud i dansefilmen "Step Up" fra 2006, arbejdede Channing Tatum faktisk på en stripbar.

[node:aller-related-content]

- Jeg ved, jeg ikke kan ændre det faktum, at jeg har gjort det her i virkeligheden, siger han og fortsætter:

- Jeg skammer mig ikke over noget, jeg har gjort. Jeg tror, vi er bedre læremestre gennem vores opførsel og erfaring end ved at forsøge at designe en form for læresætning, siger han.

I den kommende "Magic Mike XXL", der får premiere 2. juli, tager Mike og hans kolleger på roadtrip rundt til forskellige strip-messer i USA.

Sponsoreret indhold