Stort galleri: Hjemme hos Adam Lambert

Adam Lambert brød igennem i 2009, da han blev nummer to i \

Adam Lambert brød igennem i 2009, da han blev nummer to i "American Idol". Han har solgt over tre millioner album, og han er blevet frontmand for Queen, hvor han er stand-in for afdøde Freddie Mercury.

(Foto: MEGA)

Hvis man går og drømmer om masser af plads med grønne omgivelser og en lækker udsigt – og lige har omkring 23 millioner kroner i overskud, så kunne det være, man skulle overveje at købe Adam Lamberts villa i Hollywood Hills.

Huset, som han købte i 2009, har udsigt over Los Angeles og den berømte Sunset Strip, og man har 353 kvadratmeter at boltre sig på.

Der er lækre store rum med masser af udsigt, og haven byder også på luft, en pool med forskellige dybder og god mulighed for at nyde det californiske klima.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den flamboyante sanger er god for omkring 171 millioner kroner.

Den flamboyante sanger er god for omkring 171 millioner kroner. Adam Lambert stopper næsten 23 millioner kroner ekstra ned i foret, hvis han sælger villaen til prisen. (Foto: MEGA)

I alt er der tre soveværelser og fire badeværelser og et stort køkken med ekstra god plads til vin.

Man mangler intet i det lækre hjem, der ligger i et skønt område med naboer som Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves og Halle Berry.

Se alle billederne af Adam Lamberts hjem her og i galleriet herunder:

Stort galleri: Hjemme hos Adam Lambert

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close