Hollywood11. november 2015

One Direction: Storbritanniens rigeste igen, igen..

Selvom de nu er et medlem fattigere, topper One Direction atter listen over rigeste briter under 30 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/promo.jpg
 (Foto: Promo)

De blev et medlem fattigere, da Zayn Malik valgte at forlade succesbandet One Direction. Nedgangen i medlemstal har imidlertid ikke påvirket økonomien.

Således er drengegruppen for tredje år i træk nummer ét på listen over de rigeste under 30 år i Storbritannien. Det fremgår af Heat magazines årlige "Rich List".

Gruppen har til sammen en formue, der er vurderet til 82,08 millioner engelske pund, hvilket svarer til cirka 860,5 millioner danske kroner. Heraf har gruppen alene i 2014 tjent 4,56 millioner engelske pund, svarende til cirka 47,8 millioner danske kroner.

På andenpladsen ligger skuespiller Daniel Radcliffe på 26 år, der har en formue vurderet til 65,8 millioner pund, svarende til cirka 670 millioner danske kroner. En anden skuespiller fra Harry Potter, selvom vi nok kender ham bedst fra Twilight-filmene, Robert Pattinson er kommet ind på en tredjeplads med en formue på 51,04 millioner pund, svarende til cirka 535,2 millioner kroner.

[node:aller-related-content]

Sangerinden Adele, som også ligger solidt på hitlisterne med sin nyeste single "Hello", indtager en fjerdeplads med sine 38,1 millioner pund, svarende til cirka 399,6 millioner kroner, mens endnu en Harry Potter-stjerne i form af Emma Watson beklæder femtepladsen med sine 35,33 millioner pund, svarende til cirka 370,5 millioner kroner.

Den 22-årige Zayn Malik, som efter sit brud med One Direction i juli annoncerede, at han har skrevet kontrakt med RCA Records, har gjort solodebut på rigdomslistens ottendeplads med sin formue på omkring 20,52 million pund, hvilket svarer til cirka 215,2 millioner kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_340.png

Sponsoreret indhold