Hollywood1. november 2016

Labre Lara: Storbarmet topmodel millimeter fra nip-slip

Så tæt på... - men vi har heldigvis nogle topløse billeder af hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/laraart.jpg
 Foto: All Over Press)

Husker du Medinas nip-slip i torsdags, da hun ikke kunne holde den ene brystvorte inden for det specialsyede jakkesæt, da Dansk Design Talent - Magasin Prisen 2016, blev uddelt?

Har du slet ikke set det, eller trænger du bare til et gensyn med den smukke danske sangerinde, når hun folder sig ud fra sin flotteste side, så er billedet her.

Lige så galt var det ved at gå for den dejlige, storbarmede, blonde, hollandsk/engelske topmodel Lara Stone, da hun og veninden, Irina Shayk, forleden var i byen i London.

Lara, der blandt andet er hus-model for Clavin Klein, var bogstaveligt talt ved at tabe brysterne ud af sin sorte kjole, hvor der bestemt ikke var frådset med stoffet.

Også Cristiano Ronaldos eks, Irina Shayk, havde en sort sag på med en udskæring der - om muligt - var næsten dybere end Laras, men da hendes bryster er en kende mindre en den blonde model, virkede hendes fremtoning knap så overvældende.

Lara Stone blev født fire dage før jul i 1983 af en hollandsk mor og en engelsk far.

I 2010 blev hun gift med den engelske komiker David Walliams, og i 2013 kom deres fælles søn Alfred til verden.a

Ægteskabet holdt dog ikke, og i 2015 blev de skilt, og Lara og hendes velvoksne barm er så vidt vides alene.

Se galleri med barmfagre Laras næsten-nip-slip og - som en bonus - en stribe topløse billeder af hende på fotooptagelser og i vandet med sin daværende mand, David Walliams:

Lara Stone 30102016

Sponsoreret indhold