Stjernernes vildeste knald

Stjernerne røber måske lidt for meget om deres sexliv en gang i mellem

Stjernerne røber måske lidt for meget om deres sexliv en gang i mellem

Foto: All Over

Så er det slået fast: De kendte har ikke kun flere penge og sjovere liv end os andre almindelige dødelige, de har også et langt mere udfordrende sexliv end gennemsnittet.

- Jeg tilbragte en hel nat i luderkvarteret i Amsterdam. Vi endte alle sammen på en sexklub, hvor der var et live sexshow med dværge. Det var ganske morsomt, men også lidt foruroligende, fortæller 20-årige Peaches Geldof, ifølge Ekstra Bladet.

Onani-monogami

Andre, der ikke nøjes med at se på, når andre har sex, er skuespilleren Robert Downey jr. I hvert fald ikke uden at røre ved sig selv samtidig. Men så er det til gengæld også det eneste, han gør.

- Jeg var i en periode en decideret serie-onanist: Men det var det bedste, jeg kunne være på det tidspunkt. Jeg skambrugte mit organ, og jeg onanerede, det bedste jeg kunne, fortæller han ærligt om sine meget private og ensomme hyrdetimer.

Enæggede tvillinger

Popstjernen Lily Allen er ikke meget for at dyrke sex alene, og lagengymnastik med en enkelt partner er heller ikke altid nok.

- Jeg scorede engang nogle enæggede tvillinger i San Diego i USA. Jeg husker, at jeg var sammen med dem begge på en sofa. Jeg gnubbede min røv mod den ene, mens den anden tog mig forfra, fortæller hun lystent. Den vilde sanger har også flere gange fortalt åbent om sine våde drømme om lesbisk sex.

Hed hed sex

Sex i en sauna er lige oplagt til en fræk film, så "X Files"-skuespilleren David Duchovny har selvfølgelig prøvet det. Han er lige blevet lukket ud fra et afvænningscenter, hvor han var indlagt, fordi han var afhængig af sex. Det er han så åbenbart ikke længere, men til gengæld har han og konen haft masser af appetit til hinanden.

- Det var tidligt i vores forhold. Og vi var taget på et weekendophold i Vancouver. Vi var hele tiden over hinanden. Og dyrkede selvfølgelig også sex i den varme sauna. Jeg klarede strabadserne okay, men Tea besvimede altså på grund af heden.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close