Stjernernes film-lønninger afsløret

Daniel Craig, Jennifer Lawrence og Leonardo DiCaprio kan grine hele vejen til banken.

Daniel Craig, Jennifer Lawrence og Leonardo DiCaprio kan grine hele vejen til banken.

Foto: All Over Press

At Hollywoods største stjerner er stenrige, kan der ikke herske tvivl om. Alligevel bliver man stadig målløs, når man ser deres lønninger gjort op i kroner og ører. 

Det amerikanske underholdsningsmagasin Variety har fundet frem til nogle af de største filmstjerners lønninger - og det er ikke småpenge, der ruller ind på kontoen. 

Når Daniel Craig i 2019 atter vender tilbage som James Bond i "Bond 25", er det på en guldrandet kontrakt. Ifølge Variety bliver han betalt næsten 157 mio. kr. for tjansen. 

Dwayne "The Rock" Johnson har tjent kassen på "Fast & Furious"-filmene, og for sin kommende 2020-film "Red Notice" kan han høste 138 mio. kr. 

Skuespilleren har også forhandlet sig frem til et "social media"-honorar på over 6 mio. kr. Dwayne Johnson har 104 mio. følgere på Instagram, og det er jo meget belejligt, at han så promverer sin egen film for sine mange følgere. 

Nogle af stjernerne behøver ikke engang at lægge den helt store arbejdsindsats for dagen for at hive en skyhøj løn hjem.

Robert Downey Jr., der har slået sit navn fast ved at spille superhelten Iron Man i adskillige film, havde i 2017 15 minutters skærmtid i "Spider-Man: Homecoming", hvilket han tog næsten 63 mio. kr. for. 

I 2015 lagde Sandra Bullock stemme til en karakter i "Minions". Den tjans tjente hun 62,7 mio. kr. på.

Artiklen forsætter under billedet. 

Der er en god grund til, Sandra Bullock smiler så stort til "Minions"-premieren. Foto: All Over Press

Jennifer Lawrence er også en af dem, der kan hive en god løn hjem. I år spillede hun hovedrollen i "Red Sparrow", og på lønsedlen stod der 94 mio. kr. 

Omvendt er stjernerne også villige til at gå ned i løn, hvis de ønsker at spille med i film, der umiddelbart ikke har det store potentiale rent kommercielt. 

Leonardo DiCaprio tjente 125 mio. kr. på filmhittet "Inception" fra 2010, men i Quentin Tarantinos "Once Upon a Time in Hollywood", der har premiere næste år, "nøjes" han med det halve. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close