Sofia Vergaras Hollywood-bryllup: Stjernerne strømmede til

All Over Press

Der var ikke sparet på noget, da "Modern Family"-skuespillerinden Sofia Vergara og "Magic Mike"-skuespilleren Joe Manganiello fejrede kærligheden ved en overdådig bryllupsfest søndag.

Omgivet af et væld af træer og hængende hvide blomsterranker kunne det forelskede par give hinanden deres ja.

- Tak for hjælpen med at få vores drømme til at gå i opfyldelse, skriver den 43-årige skuespillerinde til et billede på Instagram, der viser de overdådige omgivelser ved ceremonien.

Sofia Vergara havde blandt andet inviteret sine "Modern Family"-kolleger Jesse Tyler Ferguson og Eric Stonestreet, som spiller parret Mitchell Pritchett og Cameron Tucker, og Sarah Hyland, der har rollen som Haley Dunphy i den populære komedieserie.

Også sangeren Pitbull havde fundet vej til det celebre bryllup, hvor han gav en intimkoncert med Sofia Vergara dansende lige ved siden af i sin brudekjole.

"Walk the Line"-stjernen Reese Witherspoon, som spillede over for Sofia Vergara i filmen "Hot Pursuit", fejrede også parrets nye status som mand og kone.

- Tillykke Sofia og Joe, jeg ønsker jer evig kærlighed og lykke!, skriver den 39-årige skuespillerinde til et billede af det nygifte par midt i en intim dans på Instagram.

Se den overdådige ceremoni her og her, og billedet med "Modern Family"-kollegerne her.

Reese Witherspoons lykønskning her.

Se Pitbulls optræden her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close