Hollywood 24. november 2015

Sofia Vergaras Hollywood-bryllup: Stjernerne strømmede til

Hollywood var samlet til fest, da skuespillerparret Sofia Vergara og Joe Manganiello sagde ja til hinanden
All Over Press

Der var ikke sparet på noget, da "Modern Family"-skuespillerinden Sofia Vergara og "Magic Mike"-skuespilleren Joe Manganiello fejrede kærligheden ved en overdådig bryllupsfest søndag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Omgivet af et væld af træer og hængende hvide blomsterranker kunne det forelskede par give hinanden deres ja.

- Tak for hjælpen med at få vores drømme til at gå i opfyldelse, skriver den 43-årige skuespillerinde til et billede på Instagram, der viser de overdådige omgivelser ved ceremonien.

Sofia Vergara havde blandt andet inviteret sine "Modern Family"-kolleger Jesse Tyler Ferguson og Eric Stonestreet, som spiller parret Mitchell Pritchett og Cameron Tucker, og Sarah Hyland, der har rollen som Haley Dunphy i den populære komedieserie.

Også sangeren Pitbull havde fundet vej til det celebre bryllup, hvor han gav en intimkoncert med Sofia Vergara dansende lige ved siden af i sin brudekjole.

[node:aller-related-content]

"Walk the Line"-stjernen Reese Witherspoon, som spillede over for Sofia Vergara i filmen "Hot Pursuit", fejrede også parrets nye status som mand og kone.

- Tillykke Sofia og Joe, jeg ønsker jer evig kærlighed og lykke!, skriver den 39-årige skuespillerinde til et billede af det nygifte par midt i en intim dans på Instagram.

Se den overdådige ceremoni her og her, og billedet med "Modern Family"-kollegerne her.

Reese Witherspoons lykønskning her.

Se Pitbulls optræden her.

Sponsoreret indhold