Hollywood7. januar 2017

Stjernen gik 2 tøjstørrelser ned på 6 uger

Emma Thompson har virkelig givet den gas for at smide nogle kilo.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.20091852.jpg
 Foto: All Over

Skuespilleren Emma Thompson har haft fuld fokus på sundhed, og på blot seks uger er hun gået fra en størrelse 42 til en størrelse 38.

Det hurtige resultat har hun fået ved at træne 1,5 time - seks gange om ugen. Og hun skulle have tabt omkring otte kilo. Det skriver Daily Mail.

Så man kan sige, at der er håb for alle dem, der gerne vil smide nogle hurtige kilo i det nye år - det kræver bare hårdt arbejde, så kan det sagtens lade sig gøre.

Emma Thompson har desuden nok fået lidt mere hjælp og motivation end os normale ”dødelige”, da hun har fået hjælp til træningen af den samme personlige træner, som hertuginde Catherine (Kate Middleton) bruger - og et forløb kan koste i omegnen af 45.000 kroner.

Desuden har kosten bestået af kålprodukter, chiafrø, glutenfrie produkter - men også ost, bacon og oksekød.

- Jeg elsker, at hendes metode ikke er en diæt. Det er virkelig muligt at opnå mål - også på en måde hvor jeg kan drikke et glas vin uden at skulle spise tørt. Hun skubber mig uden at kræve, at jeg skal drikke deprimerende kåljuice. Vi bruger hende alle sammen, fordi hun er diskret og sjov - og det er vigtigt, siger Emma Thompson.

Sponsoreret indhold