Stjerneforfatter sikrer formuen mod skilsmisse

Camilla Läckberg har sikret, at hun beholder alle sine krimi-millioner, hvis ægteskabet med Simon Sköld ikke holder.

Camilla Läckberg har sikret, at hun beholder alle sine krimi-millioner, hvis ægteskabet med Simon Sköld ikke holder.

Foto: All Over Press

 
 
Den succesfulde svenske krimiforfatter Camilla Läckberg blev for nylig gift med sin kæreste gennem nogle år, Simon Sköld.
 
Sköld er 30 år, mens Camilla Läckberg er 42.
 
 
Hun har tre børn fra tidligere forhold og datteren Polly, der blev født i 2016, sammen med Simon Sköld.
 
Men selv om de er meget forelskede og har Polly sammen, bliver der ikke tale om, at de to får fælles økonomi.
 
 
Camilla Läckbergs bøger om mord og andre intriger i hendes fødeby Fjällbacka er blevet solgt i 20 millioner eksemplarer verden over og har gjort hende til en særdeles holden kvinde.
 
Ud over et større tocifret millionbeløb i formue har Läckberg et landsted i Norrtälje til en værdi af 6,5 millioner kroner og en villa i Enskede i det sydlige Stockholm, hvor familien bor, der er 4 millioner kroner værd.
 
 
Camilla Läckberg har ud over krimierne skrevet kogebøger, børnebøger og involveret sig i produktion af smykker, musikproduktion og foredragsvirksomhed.
 
Camilla Läckberg er ikke bleg for at hive penge ud af sine selskaber, og i 2015 trak hun ifølge aftonbladet.se mere end 20 millioner kroner ud i udbytte fra et af sine selskaber.
 
 
Men Simon Sköld, der ikke har penge i nær samme størrelsesorden som sin hustru, kommer ikke i nærheden af hendes formue.
 
Fire dage før deres bryllup den 17. juni underskrev de to kommende ægtefæller nemlig en ægtepagt, der sikrer, at alle værdier, de bragte ind i ægteskabet og alle fremtidige indtægter, tilfalder dem selv i tilfælde af skilsmisse.
 
Ægtepagter af den art er helt normale i de kredse.
 
Eksempelvis havde grevinde Alexandra, der netop har frasagt sig statsydelsen fra 2020, ægtepagt i både ægteskabet med prins Joachim og Martin Jørgensen.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close