Hollywood4. november 2013

Stjerne sælger sin gamle sofa: Tjener formue

Fire millioner danske kroner for Oprah Winfreys gamle lamper, tekander, tv-guider og sofaer. Fans gik amok til stjernens private auktion.
https://imgix.seoghoer.dk/media/735dfc229f924cc194db80b58367c33e.jpg
 Foto: All OverHvor de fleste almindelige mennesker næppe kan få mere end et par håndører for deres brugte ragelse, forholder det sig anderledes, hvis man er kendis.

Det beviste tv-mongulen Oprah Winfrey, da hun for et par dage siden skovlede knap 4 millioner danske kroner ind ved at sælge ud af sine ejendele i en auktion på et privat loppemarked, skriver Los Angeles Times.

Blandt de ting, den verdenskendte tv-vært skilte sig af med, var malerier og kendis-klenodier fra hendes karriere, blandt andet en halv meter høj forstørrelse af en tv-guide med Oprah Winfrey på forsiden.

Oprah: Elevatorvægt

Den opblæste tv-guide indbragte cirka 20.000 kroner.

Men også helt almindelige møbler og ting uden den store værdi blev solgt for høje bud, for eksempel en ganske ordinær tepotte, et kitchet maleri af en hund og et par uprangende lamper. De mange fremmødte fans ønskede blot at købe noget, der havde tilhørt tv-stjernen.

Også udstyr fra hendes motionsguru, Bob Greene, kom under hammeren i løbet af den timelange auktion.

Oprah Winfrey er ikke ligefrem kendt for at være i pengenød, og de cirka 4 millioner danske kroner røg dog heller ikke ned i tv-værtens egne lommer. De gik derimod til et af stjernens velgørenhedsprojekter, nemlig et lederakademi for piger i Sydafrika.

Stjernerne fra Hollywood har også appelsinhud. Se galleriet her


Sponsoreret indhold