Hollywood10. februar 2014

Stjerne provokerer med premiere-gimmick

Shia Labeouf mødte op med papirspose over hovedet
Shia Labeouf gemte ansigtet i en papirspose til Berlin filmfestival
Shia Labeouf gemte ansigtet i en papirspose til Berlin filmfestival
 Foto: All OverSmoking og en papirspose over hovedet.

Det er en noget utraditionel beklædning på den røde løber. Alligevel var det munderingen, som skuespilleren Shia Labeouf søndag valgte af iklæde sig til premieren af filmen "Nymphomaniac" ved filmfestivalen i Berlin. Det skriver People Magazine.

Den brune papirspose bar teksten "Jeg er ikke berømt mere" - en sætning som skuespilleren har tweetet dagligt på sin Twitter-profil siden midten af januar.

Blot en time før var den 27-årige skuespiller, som også er kendt fra "Transformers" og "Indiana Jones og krystalkraniets kongerige", udvandret fra et pressemøde med filmens andre medvirkende - til stor overraskelse for både presse og kolleger.

Shia sendte billede af sin pik for at få rollen

Det var et spørgsmål om filmens eksplicitte sex-scener, der fik Labeouf til at forlade pressemødet.

Lars von Triers "Nymphomaniac" fik allerede premiere sidste år, men ved Berlinalen kan filmen for første gang opleves i instruktørens egen - og noget længere - udgave.

Shia Labeouf, som har en fremtrædende rolle i "Nymphomaniac", har i den seneste tid været i pressens søgelys på grund af en sag om kopiering, efter det kom frem, at manuskriptet til hans instruktørdebut, kortfilmen "Howard Cantour.com" var planket direkte fra et værk af tegneserieskaberen Daniel Clowes.

Trine Dyrholm går efter skønhed i Berlin

Sponsoreret indhold