Stjerne efter kritik: Se hvor meget jeg giver

Foto: Kredit: Jackson Lee/NPG.com/All Over Pre / Kilde: National Photo GroupDet ved realitystjernen Kim Kardashian, der blandt andet er kendt fra "Keeping Up With the Kardashians".
Hun blev nemlig kritiseret for kun at give 10 procent af de penge, hun tjente ved at sælge sit gamle tøj på eBay, til velgørenhed.
Pengene skulle gå til tyfon-ofre i Filippinerne, men det var for lidt, mente flere fans.
Men nu forsvarer den 33-årige stjerne sig på sin blog, hvor hun skriver:
- Jeg er nødt til at gøre opmærksom på noget, der fylder meget i mit hoved og i mit hjerte. Som offentlig person føler jeg nogle gange, at jeg bliver kritiseret for alt og ingenting, skriver Kim Kardashian og fortsætter:
- Problemet er, at jeg bliver angrebet for at give og for at hjælpe folk. Min far har altid lært mig, at det er vigtigt at give tilbage. Jeg offentliggør ikke hver gang, jeg støtter velgørenhed eller hjælper folk i verden. Jeg støtter, fordi jeg har lyst.
Kardashian skriver på sin blog, at hun bliver såret, når hun bliver kritiseret på den måde, for faktisk er hun mere rundhåndet, end folk ved.


Se billederne: Endelig viser Kim Kardashian sig

Det er nemlig ikke kun via sine auktioner, hun donerer penge til gode formål.
- Jeg giver 10 procent, af alt hvad jeg tjener, til velgørenhed, skriver hun på bloggen.
Brunetten, der danner par med Kanye West, håber, at det vil få flere til at indse hvor vigtigt, det er at støtte velgørenhed. Også selvom man kun kan støtte med lidt.
- At give kommer fra hjertet. Det skal vi huske at minde os selv og hinanden om i denne juletid, skriver hun.
Også stjerneparret Victoria og David Beckham har støttet det tyfonramte Filippinerne. De donerede hele 20 kasser tøj, der skulle sælges. Her gik 100 procent af indtjeningen til de filippinske tyfon-ofre.

Kim Kardashian viser kæmpe numseUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close